Asiakkaat

Asiakkaamme ovat menestyneet suunnitelmallisten ja johdonmukaisten toteutusten ansiosta. Hyvän sisällön, oikeiden teknisten ratkaisujen ja datan hyödyntämisen avulla tulokset ovat olleet huippuluokkaa.

FIRA – Tuloksia inboundilla

“Haluamme jatkuvasti oppia lisää toisiltamme ja mennä yhdessä eteenpäin.”

Katso millaista on Firan ja Hehkun yhteistyö.

KATSO VIDEO

Meillä Arilynillä on konkreettisesti kirkastunut yhteinen näkemys siitä, mitä me tarjotaan ja miten lisätystä todellisuudesta viedään viestiä ulospäin.

Katri Kantoniemi, Arilyn

Menestystarina – Gasmet

Yhtenä tavoitteena Gasmetin ja Hehkun yhteistyölle oli Gasmetin myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tiivistäminen. Nordstömin mukaan Gasmetilla on nyt loistava markkinointi- ja sisältöstrategia, joka tukee saumattomasti Gasmetin yritysstrategiaa.

Lue koko case

Se on kivaa! Ihan kuin työskentelisi vanhojen kavereiden kanssa!

Ella Lindroos, Fira
Ella Lindroos, Fira

Voimme luottaa siihen, että Hehku hoitaa oman hommansa. Hehku on luotettava, osaava ja aktiivinen kumppani. Meille oli tärkeä, että kumppani on moniosaaja eli yhdestä talosta tulee meille paljon lisäinfoa ja lisäarvoa.

Nenne Nordström, Gasmet
Nenne Nordström, Gasmet

Kuluttajiakin kiinnostaa nyt meidän sisältö, sillä se on laadukkaampaa ja navigointi videosta videoon on helpompaa. Nyt meidän sisältö on relevanttia!

Emma-Riikka Kero, Meira
Emma-Riikka Kero, Meira

Pyydä esittely.

Esittelemme mielellämme, miten Hehku Inbound Marketing auttaa saavuttamaan teidän markkinoinnin ja myynnin tavoitteita. Esittelyn avulla saat kokonaisvaltaisen kuvan, miten strategiset työkalut ja eri inbound-markkinoinnin ominaisuudet mahdollistavat tuloksellisuuden.

Pyydä esittely