HubSpot – kasvun mahdollistaja

HubSpot on kokonaisvaltainen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun yhdistävä ohjelmisto. Oli tavoitteenasi sitten markkinoinnin automatisointi, liidien kerääminen, myynnin vauhdittaminen tai asiakkaidesi palveleminen paremmin, HubSpot auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.
Tutustu HubSpotiin

MYYNNIN, MARKKINOINNIN JA ASIAKASPALVELUN TYÖKALUT YHDEN JÄRJESTELMÄN ALLA

HubSpotin voima perustuu ennen kaikkea siihen, että se tuo markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun eri työkalut saumattomasti saman katon alle. Synergiaedut ovat valtavat, kun eri osastojen ja näiden käyttämien työkalujen keräämä data tuodaan yhteen ja samaan paikkaan. HubSpot-järjestelmä koostuu CRM:stä sekä kolmesta toisiaan täydentävästä työkalusta eli hubista: Marketing, Sales & Service.

CRM

HubSpotin sydämenä sykkii ihastuttavan helppokäyttöinen ja tehokas CRM, jonka saa ilmaiseksi käyttöönsä. Asiakkuudenhallintajärjestelmän tietoja voidaan hyödyntää läpi organisaation, jolloin myynti, markkinointi sekä asiakaspalvelu saadaan aidosti keskustelemaan keskenään.

Marketing Hub

Markkinoinnin hubi pitää sisällään kaikki tarvittava työkalut, joiden avulla voit kasvattaa sivustosi liikennettä ja konvertoida kävijöitä liideiksi. Räätälöityjen ja automaation avulla toimitettujen sisältöjen avulla autat liidejä ostopolulla eteenpäin, kunnes nämä ovat valmiita olemaan yhteydessä myyjään.

Sales Hub

Myynnin hubi tarjoaa myyntitiimille työkalut, joiden avulla lyhennät myyntisykliäsi ja teet enemmän kauppaa. Käytettävissäsi on mm. ajantasainen asiakasdata, älykäs prospektointityökalu, täysin muokattavissa oleva myyntiputki, myynnin automaatio sekä chat.

Service Hub

Asiakaspalvelun hubi pitää sisällään työkaluja, joiden avulla pidät huolta asiakkaistasi ja pysyt kartalla siitä kuinka tyytyväisiä he ovat toimintaasi. Käytössäsi on esim. asiakaspalvelutiketit, asiakastyytyväisyyskyselyt sekä tietopankki, johon voit kerätä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

HubSpotin hinnoittelu

HubSpotin hinnoittelu perustuu siihen kuinka laajasti työkaluja käytät. CRM on aina ilmainen. Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun Hubeja puolestaan voi käyttää neljällä tasolla: Free, Starter, Professional ja Enterprise. HubSpot on sitä hyödyllisempi mitä enemmän sitä käyttää. Palveluntarjoaja kannustaa järjestelmän kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen ja tarjoaa 25 prosentin alennuksen kaikkia Hubeja hyödyntävän kokonaispaketin hankkiville. Tämä paketti kulkee nimellä Growth Suite.

LUE LISÄÄ HUBSPOTIN HINNOITTELUSTA

Menestystarina – Gasmet

Yhtenä tavoitteena Gasmetin ja Hehkun yhteistyölle oli Gasmetin myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tiivistäminen. Nordstömin mukaan Gasmetilla on nyt loistava markkinointi- ja sisältöstrategia, joka tukee saumattomasti Gasmetin yritysstrategiaa.

Lue koko case

Kaikki yksityiskohdat huomioituna

HubSpot tarjoaa valtavan määrän työkaluja, joiden avulla myynti ja markkinointi saadaan vietyä uudelle tasolle. Alla on esitelty lyhyesti meidän mielestämme tärkeimmät työkalut.

Houkuttele lisää kävijöitä ja tuota lisää liidejä

Verkkosivusto (CMS)

Nopea ja luotettava sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa mm. älykkäiden sisältöjen ja sivujen hyödyntämisen.

Blogi

Helppokäyttöinen blogialusta, jonka sisäinen SEO-työkalu pitää huolen, että jokainen julkaisemasi artikkeli on varmasti hakukoneoptimoitu.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median työkalut mahdollistavat julkaisuiden lisäksi kanavien täysipainoisen ylläpidon ja some-kuuntelun.

Toimintakehotteet (CTA)

Luo ammattimaisia toimintakehotteita minuuteissa ja ohjaa kävijöitä kohti konversiota. CTA-painikkeiden A/B-testaus onnistuu myös vaivattomasti.

Lead Flow

Lisää eri puolille sivustoasi konversioon ohjaavia, moderneja pop-upeja, jotka voit personoida täysin brändisi mukaisiksi.

Laskeutumissivut

Mobiiliystävälliset ja jatkuvasti optimoitavat laskeutumissivustot ovat onnistumisen moottori. Ne konvertoivat käyttäjiä liideiksi.

Lomakkeet

Tunnista kävijöitä ja kerää liideiksi muuttuvilta kontakteilta arvokasta dataa älykkäiden lomakkeiden avulla.

Chat

Palvele ihmisiä heitä miellyttävällä tavalla. Tuo chat-keskustelut kiinteäksi osaksi markkinointi- ja myyntitoimenpiteitäsi.

Sisältöstrategia

Sisältöstrategian avulla varmistat, että tuottamasi sisällöt tehdään paitsi potentiaalisia asiakkaitasi, myös hakukonetta silmällä pitäen.

Kasvata myyntiäsi palvelemalla liidejä lisäarvoa tuottavalla sisällöllä

Automaatio

Luo automaatioita markkinoinnin tarpeisiin. Workflow-työkalu mahdollistaa liidien nurturoinnin sekä usein toistuvien markkinoinnin prosessien automatisoinnin.

Listat

Segmentoi CRM:n kontakteja näihin liittyvien perustietojen tai näiden aktiivisuuden perusteella. Hyödynnä listoja sisältöjen, uutiskirjeiden ja sivuston personoinnissa.

Liidien pisteytys

Määrittele millaiset tekijät ja toimenpiteet kertovat liidien olevan potentiaalisimpia ostajia. Rakenna näiden perusteella liidien pisteytysjärjestelmä ja auta myyjiä kontaktoimaan oikeita henkilöitä.

Ostajapersoonat

Rakenna ostajapersoonat HubSpotiin ja hyödynnä niitä markkinointitoimenpiteissäsi saumattomasti. Hyödynnä persoonia sisältöjen personoinnissa.

Sähköpostimarkkinointi

Lähetä personoituja ja kauniita uutiskirjeitä. Sisäänrakennetut optimointityökalu varmistaa, että uutiskirjeissäsi on huomioitu kaikki oleellinen.

Älykkäät sisällöt

Hyödynnä markkinoinnissasi älykkäitä sisältöjä, jotka mukautuvat esimerkiksi asiakkaasi elinkaaren tai tämän ostajapersoonan perusteella.

VOIP-puhelut

Soita CRM:n kontakteille suoraan kontaktin näkymästä ja tallenna tämän kanssa käydyt puhelut.

Avoin kalenteri

Avaa kalenterisi ja tarjoa liideille mahdollisuus varata itse tälle sopivana ajankohtana tapaaminen tietyn myyjän tai tiimin kanssa.

Tiedostojen seuranta

Vie tarjouksesi sekä muut myynnin dokumentit HubSpotiin ja seuraa kuinka dokumentteja avataan ja luetaan.

Myynnin automaatio

Tarjoa myyjille mahdollisuus automatisoida usein lähetettäviä sähköposteja ja saada muistutuksia olla yhteydessä prospektiin haluttujen sääntöjen perusteella.

Mobiilisovellus

Hallitse Hubspotin työkaluja mobiilisovelluksella. Päätä itse mitä myynnin ja markkinoinnin raportteja haluat seurata mobiililaitteellasi.

Sähköpostien seuranta

Anna HubSpotin kertoa sinulle, kun sähköpostisi avataan tai sen sisältämää linkkiä klikataan. Ole prospektiin yhteydessä juuri oikealla hetkellä!

Tehtävälistat

Luo liidien ja asiakkaiden suuntaan tarvittavia tehtäviä ja seuraa millaisia toimenpiteitä myynti tekee sekä kuinka asiakassuhteista pidetään huolta.

Tarjousten hallinta

Luo oma myyntiputkesi ja seuraa millaisia tarjouksia myyjilläsi on sisällä ja missä vaiheessa myyntiputkea ne menevät.

Palvelele asiakkaitasi entistä personoidummalla sisällöllä

Videot

Luo ja hallinnoi videoita suoraan HubSpotissa. Lisää toimintakehotteita suoraan videoihin ja hyödynnä niitä myynnissä, markkinoinnissa sekä asiakaspalvelussa.

Asiakaspalvelubotit

Ota käyttöön asiakaspalvelubotti, joka auttaa asiakkaitasi esimerkiksi etsimällä tietoa tai varaamalla tälle tapaamisen sopivan henkilön kanssa.

Help Desk

Tallenna HubSpotiin asiakkaiden avunpyynnöt sekä muutostarpeet ja ohjaa tehtävät sopiville henkilöille. Hyödynnä myös automaattisia asiakaspalvelutikettejä.

Tietopankki

Luo kokonainen kirjasto asiakkaidesi avuksi. Hyödynnä FAQ-tyylisiä kysymyksiä ja kirjoita niihin liittyvät vastaukset auki. Näin tiimilläsi menee vähemmän aikaa vastata usein kysyttyihin kysymyksiin ja sille jää enemmän aikaa auttaa asiakkaita menestymään.

Asiakaskokemus

Mittaa aktiivisesti asiakaskokemusta ja hyödynnä keräämäsi dataa asiakaskokemusta parantavien toimenpiteiden tukena. HubSpot tarjoaa sisäänrakennettuna NPS-, CES- sekä CSAT-kyselyiden rakentamisen, lähettämisen sekä raportoinnin.

Analytiikka ja raportointi

Markkinoinnin raportit

Hyödynnä markkinoinnin raportteja analysoidaksesi mitkä markkinointitoimenpiteesi tuottavat eniten kävijöitä, liidejä sekä  asiakkaita.

Sosiaalisen median raportit

Seuraa kuinka some-kanavasi kasvavat ja kuinka eri kanavien sitoutumista sekä ROI:ta kuvaavat mittarit kehittyvät.

Attribuutioraportit

Todenna sisältöjesi ROI ja seuraa kuinka eri sisällöt ovat vaikuttaneet esimerkiksi liidien, tarjousten tai asiakkuuksien syntymiseen.

Kampanjaraportit

Organisoi tuottamasi sisällöt kampanjoihin ja seuraa mikä on tietyn teeman ympärille rakennettujen sisältökokonaisuuksien ROI.

Muokatut raportit

Jos HubSpotin valmiit raportit eivät riitä, voit rakentaaa muokattuja raportteja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi.

Varaa maksuton kartoitus

Haluaisitko kuulla tarkemmin kuinka HubSpot sopisi teidän tarpeisiinne? Maksuttomassa kartoituksessa selvitämme nykytilaanne ja tavoitteitanne ja tarkastelemme, kuinka HubSpot pystyisi teitä parhaiten auttamaan. Varaa itsellesi sopiva ajankohta kartoitukseen, niin pääset vauhdilla eteenpäin markkinoinnin suunnittelussa.

Varaa aika

INBOUND-MARKKINOINNIN ABC -OPAS

Inbound-markkinoinnin ABC ohjaa sinut läpi inbound-menetelmän eri vaiheiden ja antaa konkreettisia ehdotuksia siitä millaisia toimenpiteitä menetelmän eri vaiheissa tarvitaan.

LATAA OPAS