Apple järjestää joka syksy tapahtuman, jota teknologia-intoilijat ja omena-uskovaiset odottavat kuin joulua. Syys-lokakuussa järjestettävä tapahtuma on spektaakkeli, jossa Apple esittelee uutuustuotteitaan massahurmoksen vallassa olevalle ihmisjoukolle. Samassa hengessä ollaan tällä viikolla vietetty Hubspotin Inbound 2018-tapahtumaa. Sisältö- ja inbound-markkinoinnin ammattilaiset ympäri maailmaa ovat jälleen kokoontuneet Bostoniin kuulemaan millaisia uudistuksia Hubspot tuo käyttäjiensä iloksi. Alla merkittävimmät julkistukset tämän vuoden tapahtumasta.

Palvelua koko asiakaspolulle – Hubspot Growth Suite

Hubspotin voima on aina ollut sen kyvyssä yhdistää saumattomasti erilaiset markkinoinnin ja myynnin työkalut yhden järjestelmän alle. Hubspotin palvelupaketti täydentyi, kun CRM:n, markkinoinnin (Marketing Hub) ja myynnin (Sales Hub) työkalujen rinnalle tuotiin Service Hub, moderni asiakaspalvelutyökalu, jonka avulla pystytään rakentamaan parempia asiakaskokemuksia.

Yritykset pystyvät Hubspotin palvelupaketin avulla palvelemaan (potentiaalisia) asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti asiakaspolun jokaisessa vaiheessa. Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun yhteispeli helpottuu merkittävästi, kun kaikki työkalut ja niiden tuottama data löytyvät saman katon alta. Inbound 2018 -tapahtumassa Hubspot-käyttäjät saivat kuulla ilouutisia, kun ohjelmistoyhtiö kertoi alkavansa tarjoamaan koko ohjelmistopakettiaan 25% alennuksella verrattuna yksittäin hankittaviin työkaluihin. Growth Suite -nimellä kulkevassa kokonaispaketissa on tarjolla neljän tason ratkaisuita: Free, Starter, Professional ja Enterprise. Voit tutustua eri tasoihin ja niiden hinnoitteluun Hubspot Growth Suite-sivulla.

Videoiden hyödyntäminen myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa

Videosisältöjen suosio kasvaa jatkuvasti, eikä ihme:

HubSpot vastaa huutoon tuomalla alustalleen työkaluja videoiden luomiseen, hostaukseen, hallinnointiin ja analysointiin. Työkalujen avulla voit mm.:

  • Palvella ostajapersooniasi videosisältöjen avulla ostopolun eri vaiheissa
  • Hyödyntää videoita myynnin tukena
  • Palvella asiakkaita entistä paremmin asiakaspolun varrella
  • Lisätä suoraan videoihin toimintakehoitteita (CTA) ja lomakkeita

HubSpot CMS – älykäs vaihtoehto WordPressille

HubSpot CMS eli sisällönhallintajärjestelmä on kehittynyt harppauksittain viimeisten vuosien aikana. Siitä on tullut aidosti varteenotettava vaihtoehto WordPressin korvaajaksi. Inbound-tapahtumassa Hubspot kertoi alkavansa tarjoamaan CMS:nsä omana tuotteenaan. Parhaan hyödyn sisällönhallintajärjestelmästä saa tietenkin käyttämällä sitä yhdessä HubSpotin muiden työkalujen kanssa.

Alla muutama esimerkki ominaisuuksista, jotka tekevät Hubspotista loistavan vaihtoehdon myös verkkosivustosi kodiksi:

  • Verkkosivustolla voidaan hyödyntää saumattomasti CRM:n dataa
  • Verkkosivujen luominen ja muokkaaminen onnistuu drag-and-drop -tyyliin
  • Sivustolla voidaan hyödyntää älykkäitä ominaisuuksia, kuten personoituja sisältöjä, lomakkeita ja toimintakehotteita
  • HubSpotin omasta Template Marketplacesta löytyy valtavasti ilmaisia ja maksullisia pohjia, joita hyödyntää
  • HubSpotin sivustot ovat aina automaattisesti SSL-sertifioituja

Vuoden 2018 Inbound-tapahtuman julkistukset vahvistavat entisestään Hubspotin kokonaisvaltaista ratkaisua. Sen työkalujen avulla myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu saadaan aidosti saman pöydän ääreen ja yhteisen datan äärelle. Kiinnostaisiko sinua tietää lisää HubSpotista ja sen hyödyntämisestä kokonaisvaltaisessa inbound-markkinoinnissa? Ota meihin yhteyttä tai lataa oppaamme inbound-markkinoinnin perusteista!

New call-to-action