Julkaisimme kesän lopussa artikkelin (Google My Business on pk-yrittäjän tärkein markkinapaikka) Google My Businessin hyödyistä ja kerroimme uusista postausominaisuuksista. Nyt kun postausominaisuudet ovat olleen syksyn ajan käytössä on hyvä paikka tarkastella tuloksia.

Google My Business tarjoaa tehokkaan työkalun SEO-näkyvyyden parantamiseen ja orgaanisen liikenteen kasvattamiseen. Alla olevat tulokset kivijalkakaupan osalta on saatu aikaan muutamassa kuukaudessa, kun Google My Business postauksia ja muita ominaisuuksia on alettu hyödyntämään suunnitelmallisesti.

Näkyvyyden kasvu hauissa ja kartoissa

Kun Google My Business oli muokattu kuntoon ja postauksia tehtiin säännöllisesti, paranivat tulokset lähes välittömästi. Listauksien määrä kasvoi 400 %, mikä alkoi näkymään myös sivuston liikenteessä.

Orgaanisen liikenteen kasvu 45 %

Listauksien voimakas kasvu alkoi näkymään sivuston liikenteessä jo viikon kuluttua. Orgaaninen liikenne kasvoi 45 % ja samaan aikaan sivuston sisältö pysyi muuten muuttumattomana. Orgaanisen liikenteen kasvun ja Google My Business -toimintojen välinen riippuvuus ei ole täysin suora, mutta positiivinen vaikutus on hyvin selvästi nähtävissä.

Saatujen tulosten pohjalta pystymme hyvin selkeästi toteamaan hyödyt sekä listauksissa että liikenteessä. Tärkeintä tuloksien saavuttamiseksi on selkeä strategia ja systemaattinen tekeminen.

Ota yhteyttä niin kerromme miten Google My Business voi olla teille avuksi.

New call-to-action