Yksi Hehkun pitkäaikaisimmista asiakkaista on rakennusyhtiö Fira, joka kuvaa itseään uuden ajan rakennusliikkeeksi, jossa rakennetaan ihmisen näköistä kaupunkia. Firan ja Hehkun yhteinen taival alkaa jo parin vuoden takaa ja toimii edelleen asiakkuutena, jossa molemmat osapuolet todella ovat tasa-arvoisia. Keskustelimme Firan brändijournalistin Ella Lindroosin kanssa Firan ja Hehkun yhteistyöstä. 

Aina niin asiantunteva Ella

Ella odottaa jo hississä, kun saavumme Firan vihreänsävyisiin toimitiloihin. Häntä kuulemma hieman jännittää haastattelumme. Ellalla ei olisi ollenkaan syytä jännittää, hän on nimittäin taitava brändijournalisti, joka taitaa sanan säilän! Ellan mukaan brändijournalisti keskittyy sisältöön, eli kirjoittaa esimerkiksi blogia ja hoitaa sosiaalista mediaa. Ella edustaa Firan markkinoinnin ja viestinnän pientä ja tehokasta bränditiimiä, joka koostuu neljästä henkilöstä.

Konkreettisia tuloksia Firan kanssa

Hehku astuu luontevasti Firan kuvioihin mukaan osaksi markkinoinnin ja viestinnän tiimiä, sillä Hehku työstää Firan kanssa sisältömarkkinointia. Hehku tuottaa Firalle blogitekstejä, somesisältöjä ja erilaisia sosiaalisen median kampanjoita. Hehkun työ pohjautuu muun muassa hakukoneoptimointiin.

”Hehku on ollut mukana Fira Ketterä -putkiremonttikampanjassa, eli ollaan saatu kerättyä Firalle liidejä siten”, Lindroos kertoo.

Maaliskuisen kampanjan aikana Firan nettisivujen kävijämäärä kolminkertaistui viikkotasolla. Fira on parantanut myös näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa, sekä Google-sijoitus on noussut kampanjoiden myötä. Hehku panosti noin kuukauden ajan Firan näkyvyyteen etenkin sosiaalisessa mediassa, jolloin Fira saikin yli 120 000 mainosten katselukertaa.

”Me ollaan nyt päästy ihmisten mieliin”, Lindroos korostaa.

Valoisa tulevaisuus

Kysyessä Lindroosilta Hehkun kanssa työskentelemisestä, Lindroos hihkaisee:

“Se on kivaa! Ihan kuin työskentelisi vanhojen kavereiden kanssa!”

Lindroos kertoo, että työskentelyssä korostuu molemminpuolinen oppiminen.

”Avoin kommunikointityyli Hehkun ja Firan välillä edustaa selkeästi firalaista arvomaailmaa”, Lindroos lisää.

Lindroos näkee Hehkun ja Firan yhteistyön jatkuvan hyvänä ja noususuhdanteisena: ”Haluamme jatkuvasti oppia lisää toisiltamme ja mennä yhdessä eteenpäin.”

New call-to-action