PALVELUT

Hehku tuottaa asiakkaidensa kanssa heidän kohderyhmälleen merkityksellistä ja hyödyllistä sisältöä. Autamme sopivien kanavien valinnassa ja sisällön levittämisessä sekä mainonnan keinoin että ilman. Autamme yrityksiä tekemään markkinointitoimenpiteitä suunnitelmallisesti ja johdonmukaisesti. Hehku on sisältömarkkinoinnin tuottaja, kouluttaja ja sparraaja.

Sisällöntuotanto

Saamme sisällön hehkumaan. Tuotamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa vahvasti sidoksissa olevaa, laadukasta sisältöä. Pidämme tarvittaessa huolta asiakkaan sosiaalisen median näkyvyydestä ja tuotamme siihen sisällön, joka ideoidaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Mainonta

Content is king! Mutta kruunu päässäkään ei juhlita, jos sisältöä ei löydetä. Toteutamme asiakkaillemme maksullista mainontaa kaikissa sosiaalisen median kanavissa sisältö edellä. Kohderyhmät ja kanavat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja mainonnan tuloksia seurataan tarkasti, jotta mainoseurot voitaisiin käyttää mahdollisimman tehokkaasti.

Sparraus

Autamme asiakkaitamme tuottamaan houkuttelevaa sisältöä, joka herättää tunteita ja saa aikaan haluttuja reaktioita. Sparraamme yrityksiä sisällön tehokkaassa levittämisessä ja seurannassa. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tehokkaan ja selkokielisen sisältömarkkinoinnin vuosikellon ja pidämme huolta, että siitä pidetään kiinni. Autamme yrityksiä ymmärtämään digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median mahdollisuudet.

Koulutus

Järjestämme sekä kaikille avoimia että yrityksille räätälöityjä koulutuksia sisältömarkkinointiin liittyvistä aiheista. Mahdollisia aihealueita ovat mm. bloggaaminen markkinointivälineenä, Youtuben hyödyntäminen sisältö-markkinoinnissa, mainonta sosiaalisessa mediassa tai työntekijälähettilyys.