Tuloksellista inbound-markkinointia

Hehku Inbound Marketing on kokonaisvaltainen markkinoinnin ratkaisu. Sen avulla markkinointi toimii tehokkaasti myynnin apuna, millä varmistetaan tavoitteisiin pääseminen.

Tutustu ratkaisuun

Kokonaisvaltainen ratkaisu

Inbound-markkinointi on kokonaisuus, jonka eri osa-alueiden pitää toimia saumattomasti keskenään. Tuloksellisuus syntyy, kun myynnillä ja markkinoinnilla on yhteiset tavoitteet ja kun jokainen vaihe asiakkaan polulla on otettu huomioon. Hehku Inbound Marketingin avulla pystytte keskittymään liiketoiminnan kehittämiseen, kun inbound-markkinoinnin kokonaisuus on kunnossa.

0%

FIRA – MENESTYSTARINA

“Haluamme jatkuvasti oppia lisää toisiltamme ja mennä yhdessä eteenpäin.”

Katso millaista on Firan ja Hehkun yhteistyö.

KATSO VIDEO

MENESTYKSEN AVAIMET

Menestyksekäs inbound-markkinointi perustuu potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen, tavoittamiseen ja auttamiseen sisältöjen avulla. Onnistumisen takaa suunnitelmallisuus, selkeät tavoitteet sekä tiivis yhteistyö myynnin kanssa. Alla on menestyksen avaimet, joiden avulla voidaan toteuttaa mitattavaa ja tehokasta inbound-markkinointia.

OSTAJAPERSOONAT

Ostajapersoonien määrittelyn avulla varmistetaan, että kaikki tuotetut sisällöt puhuttelevat potentiaalisia asiakkaita.

OSTOPOLUT

Ostopolun vaihdeiden määrittelyn avulla varmistetaan, että potentiaalinen asiakas saa oikeaa tietoa oikeaan aikaan.

SISÄLTÖSUUNNITELMA

Onnistuminen varmistetaan suunnitelmallisuuden avulla. Sisältösuunnitelma auttaa tuottamaan oikeat sisällöt.

TAVOITTEET

Onnistumista ja kehittymistä on helppo seurata, kun tavoitteet on selkeästi määritelty. Näin myös optimointi tapahtuu oikein.

HUBSPOT

HubSpotin avulla varmistetaan tehokas markkinoinnin toteutus. Sen avulla markkinointi ja myynti saadaan saman pöydän ääreen.

JATKUVUUS

Markkinointi ei ole sprintti. Jatkuvan tekemisen mallilla varmistetaan parhaat tulokset ja selkeä kehitys.

AUTAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEESI

Inbound-markkinointi yhdistää markkinoinnin ja myynnin, jonka ansiosta tulokset näkyvät viivan alla.

HOUKUTTELE LISÄÄ KÄVIJÖITÄ

Avainsanojen, ostajapersoonien ja ostopolun vaiheen perusteella optimoitu ja sosiaalisen median avulla levitetty sisältö houkuttelee vierailijoita sivustollesi.

TUOTA LISÄÄ LIIDEJÄ

Toimintakehotteiden avulla vierailijoita kannustetaan niin mielenkiintoisen ja arvokkaan sisällön pariin, että nämä ovat valmiita tarjoamaan yhteystietonsa saadakseen lisää sisältöä. Näin kävijöitä saadaan tunnistettua ja konvertoitua liideiksi.

TEE ENEMMÄN KAUPPAA

Kasvata myyntiäsi palvelemalla liidejä näille lisäarvoa tuottavalla sisällöllä. Auta liidejä etenemään räätälöityjen ja automaation avulla toimitettujen sisältöjen avulla itse ostopolullaan eteenpäin. Anna myyjän hypätä mukaan keskusteluun, kun liidi osoittaa olevansa lähellä ostopäätöstä.

ILAHDUTA USEAMPIA ASIAKKAITA

Palvelele asiakkaiksi muuttuneita liidejä entistä personoidummalla ja arvokkaammalla sisällöllä. Reagoi asiakkaiden kysymyksiin ja kommentteihin nopeasti, ja auta heitä menestymään. Näin parannat systemaattisesti asiakaskokemusta ja asiakkaista muodostuu ajan myötä suosittelijoitasi.

Meillä Arilynillä on konkreettisesti kirkastunut yhteinen näkemys siitä, mitä me tarjotaan ja miten lisätystä todellisuudesta viedään viestiä ulospäin.

Katri Kantoniemi, Arilyn

Hehku antaa sisältömarkkinoinnille voimaa HubSpotin järjestelmän avulla. HubSpot on kokonaisvaltainen markkinoinnin työkalu, johon tulet ihastumaan.

Kysy lisää HubSpotin ominaisuuksista.

KYSY LISÄÄ

Kaikki yksityiskohdat huomioituna

Toimiva inbound-markkinointi muodostuu usean yksityiskohdan yhteisvaikutuksesta. Tuloksellisuuden takaamiseksi olemme ottaneet kaikki nämä asiat huomioon. Jokaisen yksityiskohdan täydellinen hallinta rakentaa yrityksenne markkinoinnista tuloksellista ja jatkuvasti kehittyvää.

Sisällöntuotanto

Huippuunsa hiotulla sisällöntuotannon prosessilla sisällöt ovat ensiluokkaisia. Prosessin avulla varmistetaan oikea sisältö oikeaan aikaan oikealle ostajapersoonalle.

Laskeutumissivut

Oikein rakennetut ja jatkuvasti optimoitavat laskeutumissivut ovat onnistumisen moottori. Kaikki tuloksia parantavat tekijät otetaan huomioon laskeutumissivulla.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnin avulla potentiaalista asiakasta autetaan oppimisen kautta kulkemaan eteenpäin ostopolulla. Sen avulla myös palvellaan nykyisiä asiakkaita.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin skaalautuminen ja tehokkuus tulee automaatiosta. Automaation tekninen toteuttaminen hoidetaan ammattilaisten toimesta.

Liidien hallinta

Data on arvokasta, kun se on hyvin organisoitua ja jatkuvasti ajan tasalla. Liidien hallinnan parhailla käytännöillä datanne on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Analytiikka

Seuranta ja optimointi perustuvat analytiikkaan. Reaaliaikaisilla raporteilla tieto on aina saatavillanne ja analyysien avulla selkeä ymmärrys, mitä kannattaa optimoida.

Verkkosivuston optimointi

Verkkosivuston optimointi on muuttuvassa ympäristössä avain tuloksellisuuteen. Jatkuvan optimoinnin avulla varmistetaan tuloksien tasainen kehitys.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kanavat ovat tärkeässä roolissa inbound-markkinoinnin onnistumisessa. Kanavien laadukas ja jatkuva ylläpito tuottaa tuloksia.

SEO

Hakukoneoptimointi on osa kaikkia sisältöjä. SEO-strategian avulla ymmärretään selkeä suunta ja mihin pitää panostaa. Jalkautus tapahtuu jatkuvan optimoinnin avulla.

Toimintakehotteet ja lead flow

Asiakkaan ohjaaminen selkeillä ja mielenkiintoisilla kehotteilla ohjaa tätä saumattomasti eteenpäin. Polkua kehitetään kehotteiden jatkuvalla optimoinnilla.

Mainonta

Mainonnan avulla saavutetaan halutut henkilöt ja heidät pystytään ohjaamaan relevanttien sisältöjen pariin. Taktisuudella sisällöt ovat aina oikeassa paikassa.

Ladattavat sisällöt

Suurta lisäarvoa tuottavat ladattavat sisällöt ovat inbound-markkinoinnin timantteja. Jokainen ladattava sisältö tehdään tuloksellisuuden takaavan prosessin avulla.

Aloita tuloksellinen markkinointi jo tänään

Liity tyytyväisten kumppaneidemme joukkoon ja kysy lisää markkinoinnin ratkaisustamme. Selvitetään yhdessä kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi inbound-markkinoinnin avulla. Oletko valmis hyppäämään mukaan modernin, dataohjatun ja mitattavan markkinoinnin maailmaan?

OTA YHTEYTTÄ

Hehku Inbound Marketing

Kokonaisvaltainen markkinoinnin ratkaisu, jonka avulla saavutat tavoitteet ja parannat yrityksen tulosta.

Liikenteen kasvattaminen

 • HubSpot-työkalun käyttöönotto

 • Ostajapersoonien kartoitus

 • Avainsana-analyysi

 • Blogikirjoitusten tuotanto

 • Blogiartikkeleiden levitys sosiaalisissa medioissa

 • SEO eli hakukoneoptimointi

 • AdWords- ja some-mainonta

Liidien kerääminen

 • Ladattavien sisältöjen tuotanto (esim. oppaat)

 • Konversiopolkujen rakentaminen

 • Verkkosivuston kehitys Growth Driven Design -menetelmällä

Asiakashankinta

 • Sähköpostimarkkinointi

 • Automaatio liidien hoivaamiseen

Kysyttävää?

Onko mielessäsi inbound-markkinointiin liittyviä kysymyksiä, joihin kaipaisit vastauksia? Kerromme markkinoinnin toteuttamisesta oikein mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä, niin käydään kysymyksesi yhdessä läpi.

Ota yhteyttä

Menestystarina – Gasmet

Yhtenä tavoitteena Gasmetin ja Hehkun yhteistyölle oli Gasmetin myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tiivistäminen. Nordstömin mukaan Gasmetilla on nyt loistava markkinointi- ja sisältöstrategia, joka tukee saumattomasti Gasmetin yritysstrategiaa.

Lue koko case

Voimme luottaa siihen, että Hehku hoitaa oman hommansa. Hehku on luotettava, osaava ja aktiivinen kumppani. Meille oli tärkeä, että kumppani on moniosaaja eli yhdestä talosta tulee meille paljon lisäinfoa ja lisäarvoa.

Nenne Nordström, Gasmet
Nenne Nordström, Gasmet

Se on kivaa! Ihan kuin työskentelisi vanhojen kavereiden kanssa!

Ella Lindroos, Fira
Ella Lindroos, Fira

Kuluttajiakin kiinnostaa nyt meidän sisältö, sillä se on laadukkaampaa ja navigointi videosta videoon on helpompaa. Nyt meidän sisältö on relevanttia!

Emma-Riikka Kero, Meira
Emma-Riikka Kero, Meira

Varaa maksuton kartoitus

Haluaisitko kuulla tarkemmin, miten inbound-markkinointi sopii teidän liiketoiminnan kasvattamiseen. Maksuttomassa kartoituksessa ohjaamme sinut periaatteiden läpi ja tarkastelemme, miten inbound-markkinointi pystyisi teitä parhaiten auttamaan. Varaa itsellesi sopiva ajankohta kartoitukseen, niin pääset vauhdilla eteenpäin markkinoinnin suunnittelussa.

Varaa aika

Opi lisää työpajojen avulla

Markkinoinnin muuttuvassa ympäristössä työskentelytapojen päivittäminen vaatii jatkuvaa oppimista. Työpajamme ovat ytimekkäitä paketteja, joiden sisällön saat valjastettua heti käyttöön. Meille on tärkeää, että työpajassa opitut taidot tulevat välittömästi osaksi arkeasi ja auttavat matkallasi menestykseen.

→ Kysy lisää työpajoista

INBOUND-MARKKINOINNIN ABC -OPAS

Inbound-markkinoinnin ABC ohjaa sinut läpi inbound-menetelmän eri vaiheiden ja antaa konkreettisia ehdotuksia siitä millaisia toimenpiteitä menetelmän eri vaiheissa tarvitaan.

LATAA OPAS

Hehku Marketing on strateginen kumppani, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan myyntiä inbound-markkinoinnin keinoin.

Ota yhteyttä

Hehku Marketing Oy
Pursimiehenkatu 26 H
00150 Helsinki
010 235 1780
hello@hehkumarketing.com

Työhakemukset