Tuloksellista inbound-markkinointia

Hehku Inbound Marketing on kokonaisvaltainen markkinoinnin ratkaisu. Sen avulla markkinointi toimii tehokkaasti myynnin tukena. Näin varmistetaan tavoitteisiin pääseminen.

Houkuttele lisää kävijöitä

Avainsanojen, ostajapersoonien ja ostopolun vaiheen perusteella optimoitu ja sosiaalisen median avulla levitetty sisältö houkuttelee vierailijoita sivustollesi.

PYYDÄ ESITTELY

Tuota lisää liidejä

Toimintakehotteiden avulla vierailijoita kannustetaan niin mielenkiintoisen ja arvokkaan sisällön pariin, että nämä ovat valmiita tarjoamaan yhteystietonsa saadakseen ladattavan sisällön. Näin kävijöitä saadaan tunnistettua ja konvertoitua liideiksi.

KATSO MENESTYSTARINA

Tee enemmän kauppaa

Kasvata myyntiäsi palvelemalla liidejä näille lisäarvoa tuottavalla sisällöllä. Auta liidejä etenemään räätälöityjen ja automaation avulla toimitettujen sisältöjen avulla itse ostopolullaan eteenpäin. Anna myyjän hypätä mukaan keskusteluun, kun liidi osoittaa olevansa lähellä ostopäätöstä.

TUTUSTU OMINAISUUKSIIN

Ilahduta asiakkaitasi

Palvelele asiakkaiksi muuttuneita liidejä entistä personoidummalla ja arvokkaammalla sisällöllä. Reagoi asiakkaiden kysymyksiin ja kommentteihin nopeasti, ja auta heitä menestymään. Näin parannat systemaattisesti asiakaskokemusta ja asiakkaista muodostuu ajan myötä suosittelijoitasi.

PYYDÄ ESITTELY

FIRA – Tuloksia inboundilla

“Haluamme jatkuvasti oppia lisää toisiltamme ja mennä yhdessä eteenpäin.”

Katso millaista on Firan ja Hehkun yhteistyö.

KATSO VIDEO

STRATEGISET TYÖKALUT

Menestyksekäs inbound-markkinointi perustuu potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen, tavoittamiseen ja auttamiseen sisältöjen avulla. Onnistumisen takaa suunnitelmallisuus, selkeät tavoitteet sekä tiivis yhteistyö myynnin kanssa. Alta löydät strategiset työkalut, joiden avulla toteutamme mitattavaa ja tehokasta inbound-markkinointia.

OSTAJAPERSOONAT

Ostajapersoonien määrittelyn avulla varmistetaan, että markkinointipanostuksesi kohdistetaan aidosti tärkeimpiin kohderyhmiin.

OSTOPOLUT

Ostopolun vaiheiden määrittelyn avulla varmistetaan, että potentiaalinen asiakas saa oikeaa tietoa oikeaan aikaan.

SISÄLTÖSUUNNITELMA

Onnistuminen vaatii suunnitelmallisuutta. Sisältösuunnitelman avulla sisältöjä tuotetaan pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti.

TAVOITTEET

Onnistumista ja kehittymistä on helppo seurata, kun tavoitteet on selkeästi määritelty. Näin myös markkinoinnin toimenpiteitä osataan optimoida oikein.

HUBSPOT

HubSpotin avulla varmistetaan tehokas markkinoinnin toteutus. Sen avulla markkinointi ja myynti saadaan aidosti saman pöydän ääreen.

JATKUVUUS

Markkinointi ei ole sprintti. Jatkuvan tekemisen mallilla varmistetaan parhaat tulokset ja selkeä kehitys.

Meillä Arilynillä on konkreettisesti kirkastunut yhteinen näkemys siitä, mitä me tarjotaan ja miten lisätystä todellisuudesta viedään viestiä ulospäin.

Katri Kantoniemi, Arilyn
Hehku Marketing on sertifioitu HubSpot Gold Partner

Hehku antaa inbound-markkinoinnille voimaa HubSpotin järjestelmän avulla. HubSpot on kokonaisvaltainen markkinoinnin ja myynnin työkalu, johon tulet ihastumaan.

KYSY LISÄÄ HUBSPOTIN OMINAISUUKSISTA

Kaikki yksityiskohdat huomioituna

Toimiva inbound-markkinointi muodostuu usean yksityiskohdan yhteisvaikutuksesta. Jokaisen yksityiskohdan täydellinen hallinta rakentaa yrityksenne markkinoinnista tuloksellista ja jatkuvasti kehittyvää.

Sisällöntuotanto

Huippuunsa hiotulla sisällöntuotannon prosessilla sisällöt ovat ensiluokkaisia. Prosessin avulla varmistetaan oikea sisältö, oikeaan aikaan, oikealle ihmiselle.

Laskeutumissivut

Oikein rakennetut ja jatkuvasti optimoitavat laskeutumissivut ovat onnistumisen moottori. Kaikki tuloksia parantavat tekijät otetaan huomioon laskeutumissivulla.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnin avulla potentiaalista asiakasta autetaan eteenpäin ostoprosessissa. Uutiskirjeiden avulla palvellaan myös nykyisiä asiakkaita.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin skaalautuminen ja tehokkuus tulee automaatiosta. HubSpotin avulla automaatio tuodaan luontevaksi osaksi markkinoinnin kokonaisuutta.

Liidien hallinta

Asiakasdata on arvokasta, kun se on hyvin organisoitua ja jatkuvasti ajan tasalla. Tehokkaalla liidien hallinnalla asiakasdataanne voidaan hyödyntää monipuolisesti markkinoinnissa.

Analytiikka

Kaikkea toimintaamme ohjaa monipuolisen datan analysointi ja sen ymmärtäminen. Analysoinnin avulla osaamme kohdistaa optimointitoimenpiteet oikein.

Verkkosivuston optimointi

Verkkosivuston optimointi on muuttuvassa ympäristössä avain tuloksellisuuteen. Jatkuvan optimoinnin avulla varmistetaan tuloksien tasainen kehitys.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kanavat ovat tärkeässä roolissa inbound-markkinoinnin onnistumisessa. Kanavien avulla ohjaamme oikeat ihmiset sisältöjen pariin.

SEO

Hakukoneoptimointi on osa kaikkia sisältöjä. SEO-strategian avulla varmistetaan sisältöjen löydettävyys. Jalkautus tapahtuu jatkuvan optimoinnin avulla.

Call-to-Actions ja pop-up forms

Asiakkaan ohjaaminen selkeillä ja mielenkiintoisilla toimintakehotteilla auttaa häntä saumattomasti eteenpäin. Polkua kehitetään kehotteiden jatkuvalla optimoinnilla.

Mainonta

Taktisen mainonnan avulla halutut ihmiset tavoitetaan oikeissa kanavissa ja heidät saadaan ohjattua relevanttien sisältöjen pariin. 

Ladattavat sisällöt

Suurta lisäarvoa tuottavat ladattavat sisällöt ovat inbound-markkinoinnin timantteja. Niiden avulla kävijöitä saadaan tunnistettua ja konvertoitua liideiksi.

Google Partner

Sertifioituna Google Partner -kumppanina Hehku työskentelee tiivissä yhteistyössä Googlen kanssa, jolloin Google Ads -mainonnasta saadaan parhaat mahdolliset tulokset.

TEEMME MARKKINOINNISTA TULOKSELLISTA

Inbound-markkinointi yhdistää markkinoinnin ja myynnin, minkä ansiosta tulokset näkyvät viivan alla.

Aloita tuloksellinen markkinointi jo tänään

Liity tyytyväisten kumppaneidemme joukkoon ja kysy lisää markkinoinnin ratkaisustamme. Selvitetään yhdessä kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi inbound-markkinoinnin avulla. Oletko valmis hyppäämään mukaan modernin, dataohjatun ja mitattavan markkinoinnin maailmaan?

PYYDÄ LISÄTIETOA HINNOISTA

Hehku Inbound Marketing

Kokonaisvaltainen markkinoinnin ratkaisu, jonka avulla markkinoinnista tehdään tuloksellista.

Strategiset työkalut

 • HubSpot-työkalun käyttöönotto

 • Tavoitteet

 • Ostajapersoonien kartoitus

 • Ostopolkujen kartoitus

 • Avainsana-analyysi

 • Sisältösuunnitelma

 • Mediasuunnitelma

 • Analytiikan jatkuva hyödyntäminen

Liikenteen kasvattaminen

 • Blogiartikkeleiden kirjoittaminen

 • Blogiartikkeleiden levitys sosiaalisissa medioissa

 • SEO eli hakukoneoptimointi

 • AdWords- ja some-mainonta

Liidien kerääminen

 • Ladattavien sisältöjen tuotanto (esim. oppaat)

 • Toimintakehotteet

 • Laskeutumissivujen tuotanto

 • Verkkosivuston jatkuva optimointi

Asiakashankinta

 • Sähköpostimarkkinointi

 • Automaation rakentaminen

Me autamme.

Onko mielessäsi inbound-markkinointiin liittyviä kysymyksiä, joihin kaipaisit vastauksia? Kerromme markkinoinnin toteuttamisesta oikein mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä, niin käydään kysymyksesi yhdessä läpi.

Ota yhteyttä

Menestystarina – Gasmet

Yhtenä tavoitteena Gasmetin ja Hehkun yhteistyölle oli Gasmetin myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tiivistäminen. Nordstömin mukaan Gasmetilla on nyt loistava markkinointi- ja sisältöstrategia, joka tukee saumattomasti Gasmetin yritysstrategiaa.

Lue koko case

Pyydä esittely.

Esittelemme mielellämme, miten Hehku Inbound Marketing auttaa saavuttamaan teidän markkinoinnin ja myynnin tavoitteita. Esittelyn avulla saat kokonaisvaltaisen kuvan, miten strategiset työkalut ja eri inbound-markkinoinnin ominaisuudet mahdollistavat tuloksellisuuden.

Pyydä esittely

Opi lisää työpajojen avulla

Markkinoinnin muuttuvassa ympäristössä työskentelytapojen päivittäminen vaatii jatkuvaa oppimista. Työpajamme ovat ytimekkäitä paketteja, joiden sisällön saat valjastettua heti käyttöön. Meille on tärkeää, että työpajassa opitut taidot tulevat välittömästi osaksi arkeasi ja auttavat matkallasi menestykseen.

→ Kysy lisää työpajoista

Voimme luottaa siihen, että Hehku hoitaa oman hommansa. Hehku on luotettava, osaava ja aktiivinen kumppani. Meille oli tärkeä, että kumppani on moniosaaja eli yhdestä talosta tulee meille paljon lisäinfoa ja lisäarvoa.

Nenne Nordström, Gasmet
Nenne Nordström, Gasmet

Se on kivaa! Ihan kuin työskentelisi vanhojen kavereiden kanssa!

Ella Lindroos, Fira
Ella Lindroos, Fira

Kuluttajiakin kiinnostaa nyt meidän sisältö, sillä se on laadukkaampaa ja navigointi videosta videoon on helpompaa. Nyt meidän sisältö on relevanttia!

Emma-Riikka Kero, Meira
Emma-Riikka Kero, Meira

Varaa maksuton kartoitus

Haluaisitko kuulla tarkemmin, miten inbound-markkinointi sopii teidän liiketoimintanne kasvattamiseen. Maksuttomassa kartoituksessa tarkastelemme, miten inbound-markkinointi pystyisi teitä parhaiten auttamaan. Varaa itsellesi sopiva ajankohta kartoitukseen.

Varaa aika

INBOUND-MARKKINOINNIN ABC -OPAS

Inbound-markkinoinnin ABC ohjaa sinut läpi inbound-menetelmän eri vaiheiden ja antaa konkreettisia ehdotuksia siitä millaisia toimenpiteitä menetelmän eri vaiheissa tarvitaan.

LATAA OPAS