Sisältömarkkinointitoimisto Hehku on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2016. Hehkun taustalla ovat videomarkkinointiyritys Go:group Oy:n yrittäjät Henri Pallonen ja Tomi Hyttinen sekä viinin maahantuontiyritys Viinitieltä Hehkulle sisältöjohtajaksi siirtynyt Santeri Hämäläinen. Hehkussa sisältöpäällikkönä aloittaa Go:groupilta tehtävään siirtynyt Pauliina Pehkonen.

Sisältömarkkinoinnin merkitys ymmärretään jo laajalti, mutta sen hyödyntäminen on kaiken kokoisissa yrityksissä edelleen lapsenkengissä. “Sisältömarkkinointi on valitettavan harvoin tavoitteellista ja toimenpiteistä puuttuu liian usein suunnitelmallisuus sekä analytiikan hyödyntäminen. Asioita tehdään liian paljon mutu-tuntumalla ja ad hoc sen sijaan, että toiminta olisi systemaattista ja sidottuna yrityksen liiketoimintaan”, sanoo Hehku Marketingin toimitusjohtaja Henri Pallonen.

Hehkun tavoitteena on yksittäisten kampanjatoteutusten sijaan luoda pitkäikäisiä ja tiiviitä kumppanuuksia. ”Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja kannustava sparraaja, jonka kanssa asiakasyritys voi kehittyä omaan tahtiinsa. Autamme asiakkaitamme tuottamaan sisältöä, joka hehkuu ja tuottaa tuloksia”, toteaa sisältöjohtaja Santeri Hämäläinen.

Sisällöntuotantoa, digimainontaa ja koulutuksia sekä sparrausta tarjoava Hehku on osa vuonna 2012 perustettua, videotuotantoa sekä markkinointipalveluja tarjoavaa Go:groupia. Go:groupin liiketoiminta jaettiin maaliskuussa 2016 kahdeksi liiketoimintayksiköksi: Vaisto Creative keskittyy täysin liikkuvan kuvan tuotantoon ja Hehku Marketing tarjoaa sisällöntuotannon markkinointipalveluja.

Lisätietoja:

Hehku Marketing Oy
Henri Pallonen, toimitusjohtaja
+358 50 323 6146
henri.pallonen@hehkumarketing.com

New call-to-action