Joulukuussa Hehkulla aloittanut Business Developer Kalle Viira tunnetaan parhaiten Suomen johtavan seikkailumatkatoimiston, Mandala Travelin, pitkäaikaisena osakkaana ja markkinointijohtajana. Kalle ehti vetää Virossa kansainvälisille markkinoille tähtäävän startupin, Faralong.comin, toimintaa ja markkinointia ennen palaamista kotimaahan viime keväänä.

Viime aikoina Kalle on vaikuttanut Kubo Creative Agencyn listoilla ja toiminut monipuolisessa roolissa Syöpäsäätiön Movember-kampanjan projektipäällikkönä. Kallen sisällöntuotanto- ja digikonsepteihin kuuluvat mm. jo vuonna 2000 MTV3:lle tuotettu seikkailumatkailun mediakonsepti Openworld. Yli 70 maata, lukuisia vuorenhuippuja ja muita seikkailuita myöhemmin, matkailu on saanut jäädä ja nyt Hehkussa nautitaan tarinoiden lisäksi Kallen laajasta osaamisesta.

Kalle on kiertänyt seikkailujensa ohella useita startup-tapahtumia ja hänen ajatuksiaan on kuultu mm. Lontoon, Amsterdamin, Tallinnan ja Helsingin lavoilla. Legendaarisin business-tarina lienee pääomasijoittajan hankkiminen Pohjois-Korealaisessa baarissa.

“Harrastukset ja matkailu, suurimmat intohimoni, ovat ohjanneet elämääni ja on ollut mahtavaa saada luotua työtä ja liiketoimintaa niiden ympärille. Nyt pienen pojan isänä ja markkinoinnin kasvavien haasteiden keskellä, oli hyvä aika rauhoittaa liikettä ja katsoa eteenpäin. Olen tehnyt liiketoiminnan kehitystä ja markkinointia yli viisitoista vuotta, pääosin omissa yrityksissäni. Tästä on syntynyt voimakas halu auttamaan muita yrityksiä ja jakaa kokemuksia eteenpäin”, Kalle kertoo tiestään Hehkulle.

“Kallella on syvällistä osaamista ja kokemusta laajojen kokonaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Hänellä on aito ymmärrys asiakkaan tarpeista ja kuinka niitä ratkaistaan. Vaakakupissa painoi myös se, ettei voi olla tulematta hyvälle tuulelle, kun Kallen kanssa juttelee”, iloitsee Hehkun toimitusjohtaja Henri Pallonen.

“Tykkään rehdistä tekemisestä joka oikeasti auttaa asiakasta, oikealla tavalla. Ehdin kevään jälkeen tehdä jo verkkosivuja, valokuvausta, printti- ja digimainoksia, SoMe-mainontaa, videotuotantoa, brändijournalismia, projektinhallintaa, sisältöstrategioita, sparrata startuppeja, tuottanut tapahtumia ja pitää luentoja. Hehkulta löytyi selkeä fokus ja oikea tapa toimia. Tuntuu siltä, että pitkän reissun päätteeksi on päässyt uuteen kotiin”, Viira puntaroi ensimmäisen kuukauden päätteeksi.