Hehku Marketing on vahvistanut tiimiään Advertising Specialist Jere Palokankaalla. Ennen Hehkua Jere on toiminut monipuolisissa vaikuttajamarkkinoinnin tehtävissä Pohjoismaiden ensimmäisellä Youtube-verkostolla Splayllä sekä digisuunnittelijana IUM Finlandilla sekä Dinglellä. IUM Finlandilla Jeren asiakkaisiin kuuluivat mm. Viking Line, Restel sekä Bosch Siemens.

Jere rakastaa numeroita ja innostuu ohjelmoinnista. Puolivuotisen Google Adwords Academyn sekä monivuotisen mediatoimistotaustansa ansiosta hän tuo Hehkuun entistä syvempää digitaalisen mainonnan osaamista ennen kaikkea hakusana- ja display-mainonnan sekä YouTuben osalta.

”Paluu toimistomaailmaan rupesi houkuttelemaan, kun tajusin kaipaavani takaisin numeroiden ja digimainonnan kiehtovan maailman pariin. Hehku herätti huomioni poikkeuksellisen innovatiivisella rekrytointi-ilmoituksella. Ensimmäisten keskusteluiden myötä huomasin sopivani porukkaan ja innostuvani Hehkun start-up-henkisestä toimintatyylistä”, intoilee Hehkun tuore Advertising Specialist Jere.

”Jere sopii loistavasti Hehkun tiimiin monipuolisen taustansa osalta. Sisältömarkkinoinnissa kokonaisuuden ymmärtäminen on ensi arvoisen tärkeää ja siinä Jere on parhaimmillaan. Hän pystyy varmistamaan, että mainonta tukee muuta markkinointia mahdollisimman tehokkaasti”, iloitsee Hehkun toimitusjohtaja Henri Pallonen.