Hehku on ottanut mahtavan startin tähän kevääseen! Rivimme syvenevät, sillä jengiimme liittyi kevään aikana sisällöntuottaja Sari, jonka esittelimme jo aikaisemmassa tekstissämme, sekä nyt kaksi aivan uutta hehkulaista vahvistaen myyntitiimiämme. Saanemme esitellä, Hehkun omat Sales traineet: Nea ja Silver!

Nean matka sales traineeksi on ollut erittäin mielenkiintoinen. Nean vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen niin juridiikan kuin taloudenkin puolelta, sekä tarmokas asenne!

Matkalla kohti omaa juttua

Olen 26-vuotias paljasjalkainen helsinkiläinen ja lukion jälkeen urapolku oli minulle kristallinkirkkaana mielessä. Ensin kauppatieteen opintoja Hankenilla ja sitten suoraan maailmalle tekemään isoa uraa. Jo alkuvaiheessa suunnitelma ajautui sivuraiteille ja vei heti fuksivuonna ylioppilaskunnan hallitukseen ja käytännön kokemusta projekteista ja verkostoitumisesta alkoi kertyä vauhdilla. Hallitusvuoden ja tuhannen arvokkaan opin jälkeen paluu kauppatieteen opintoihin tuntui vähän väkinäiseltä ja oikeustieteen opinnot alkoivat kiinnostamaan nopeasti. Hain oikikseen ja pääsin sisään. Yritysjuridiikan projektiluontoisuus ja hektinen maailma imaisi minut mukanaan. Kolmen intensiivisen vuoden jälkeen alkoi tuntumaan siltä, että oli löydettävä jotain hauskaa ja erilaista tekemistä. Asianajopuolen asiakkaiden kautta olin saanut hieman kosketusta start up – maailmaan ja kasvuyritysten innostava ilmapiiri alkoi puhuttelemaan vahvasti.

Hyppy tuntemattomaan

Törmäsin Facebookin kautta Hehkun rekryilmoitukseen, ja vaikka markkinoinnin ja datan maailma oli kaukana omasta mukavuusalueestani, yrityksen meininki vakuutti minut. Puhtaaksi sattumaksi sitä ei voi kuitenkaan sanoa, törmäsinhän ilmoitukseen Hehkun ydinosaamisen eli kohdentamisen ja optimoinnin kautta. Haastatteluprosessin kautta innostus vain kasvoi ja olin ikionnellinen saadessani puhelun, jossa minut toivotettiin tervetulleeksi Hehkun kasvavaan perheeseen.

Hehkuva tulevaisuus

Mitä tulevaisuuteen tulee, näen itseni kasvamassa Hehkun mukana ja toivon, että myynnin lisäksi roolini tulee sisältämään myös strategista suunnittelua ja toivottavasti myöhemmin myös juridisia haasteita. Kolmella sanalla olen oppimisenhaluinen, sosiaalinen ja tarmokas. Koen olevani hyvä lukemaan ihmisiä ja osaan olla vakuuttava ja tahdikas asiakkaiden kanssa. Hehkulla odotan innolla oppimista puhtaasti analytiikan ja optimoinnin teknisestä puolesta, mutta myös neuvottelutaitojen kehittämistä.

Joskus pitää uskaltaa ottaa hyppy tuntemattomaan löytääkseen se oma juttu. Miten koskaan voisi tapahtua mitään yllättävää ja erilaista jos ei uskalla hieman poiketa jo muiden tallaamalta polulta.

Tutustu Silverin tarinaan!

Tutustu Sarin tarinaan!

Tutustu Antin tarinaan!