Hehku on ottanut mahtavan startin tähän kevääseen! Rivimme syvenevät, sillä jengiimme liittyi kevään aikana sisällöntuottaja Sari, jonka esittelimme jo aikaisemmassa tekstissämme, sekä nyt kaksi aivan uutta hehkulaista vahvistaen myyntitiimiämme. Saanemme esitellä, Hehkun omat Sales traineet: Nea ja Silver!

Silverin tie Hehkulle käy kansainvälisten vesien kautta. Silver tuo Hehkun tiimiin innovaatio-osaamista, tuotekehityksen taitamista, sekä roppakaupalla pitkäjänteisyyttä! 

“Life is what happens when you are busy making other plans”

Olen Silver, 25-vuotias nuori mies Tallinnasta. Tulin Suomeen töiden perässä 6 vuotta sitten, kun tein ison käännöksen elämässä ja hain veljeni kanssa töihin Leville Hotelli Panoraman ravintolan puolelle. Levillä vietin kaksi kokemusrikasta vuotta kansainvälisessä ilmapiirissä. Revontulet ja porot nähtyäni ja vähän työkokemusta hankittuani halusin jatkaa akateemista uraa tuotekehityksen parissa Hollannissa, Haagin yliopistossa.

Opin paljon tuotesuunnittelusta, ideoinnista ja innovaatiosta, rakastuin hollantilaiseen elämäntyylin ja huomasin pyöräileväni kaikkialle. Palasin kuitenkin Suomeen ja kehitin uraa ravintola-alalla eri tehtävien parissa. Nykyisin arkeen mahtuvat päiväopiskelut Laureassa liiketalouden parissa, omatoimista viinimaailmaan tutustumista, paljon liikuntaa ja matkailua.

Miten minusta tuli Hehkuttelija?

Päädyin Hehkulle kohdistetun sattuman kautta. Kun olin etsinyt opiskelujen ohella kesätöitä ja silmäilin Facebookissa pinkkitaustaisen #rekry-mainoksen. Muistan, että jätin ensisilmäyksellä tarjouksen väliin, mutta kun näin mainoksen feedilläni jo kolmannen kerran, tunsin pienen sosiaalisen paineen tutustua Hehkun toimintaan. Myynnin urapolku herätti jo koulussa paljon mielenkiintoa, kun ymmärsin, että sisältöjen ja tarinoiden kautta voi tehostaa yrityksen liiketoimintaa.

Jos kuvailisin itseäni kolmella sanalla, ne olisivat oma-aloitteinen, sosiaalinen ja itsevarma. Hehkulla toivon, että pääsen mukaan myynnin strategiseen kehittämiseen luomalla arvokasta ja merkityksellistä sisältöä asiakkaille. Haluan rakentaa oman myyntiprosessin, joka vastaisi muuttuvia ostotapoja ja tekee myynnistä aidosti asiakaslähtöisen. Nykypäivän myyjä rooli on auttaa ja tuoda asiantuntijana lisäarvoa asiakkaille. Omassa roolissa haluan kehittyä asiantuntijaksi ja auttaa asiakasta tuomalla lisäarvoa meidän osaamisen kautta.

Tutustu Neaan blogissamme!

Tutustu Sarin tarinaan!

Tutustu Anttiin!